Αισθητική οδοντιατρική

Ολοκεραμικές στεφάνες (emax, ζιρκονία)

Οι ολοκεραμικές στεφάνες αποτελούνται εξ ολοκλήρου από πορσελάνη προηγμένης τεχνολογίας και αποτελούν τη λύση για την τέλεια αισθητική αποκατάσταση. Συγκεκριμένα αποτελούνται από έναν λευκό πυρήνα πορσελάνης ή ζιρκονίας που ταυτόχρονα με την εξαιρετική αντοχή στη θραύση καλύπτει και τυχόν δυσχρωμίες του δοντιού.Εξωτερικά ο πυρήνας καλύπτεται από πορσελάνη τελευταίας γενιάς προσδίδοντας εξαιρετική χρωματική ταύτιση με τα υπόλοιπα δόντια.

Όψεις πορσελάνης

Αποτελούνται από ειδική πορσελάνη η οποία μιμείται οπτικά την επιφάνεια των αληθινών δοντιών με διαφάνειες και ανάγλυφα χαρακτηριστικά όμοια με της φυσικής οδοντοφυίας.Βασικό πλεονέκτημα τους είναι η ελάχιστη αποκοπή οδοντικής ουσίας.Οι όψεις πορσελάνης είναι το κλειδί για ένα υπέροχο αψεγάδιαστο και φυσικό χαμόγελο.

Όψεις σύνθετης ρητίνης

Είναι στην ουσία μια τεχνική μικρογλυπτικής που συντελείται άμεσα στην επιφάνεια του δοντιού και σε ελάχιστο χρόνο,χρησιμοποιώντας σύνθετες ρητίνες τελευταίας γενιάς (3M,Ivoclar Vivadent,Kuraray)και υψηλής ποιότητας.Μπορούμε έτσι να επιτύχουμε οποιαδήποτε αλλαγή επιθυμεί ο ασθενής στο σχήμα και στο χρώμα του φυσικού δοντιού.

Λευκά σφραγίσματα

με τελευταίας γενιάς σύνθετες ρητίνες

Λεύκανση δοντιών με Laser

Αισθητική περιστοματικής περιοχής

Για να επιτύχουμε ένα αψεγάδιαστο και  φυσικό χαμόγελο κάποιες φορές είναι αναγκαία η αναδιαμόρφωση των μαλακών ιστών της περιστοματικής περιοχής.  ( χείλια, ρινοπαρειακές αύλακες, ρυτίδες καπνιστών) Αυτό επιτυγχάνεται με τη χρήση ενέσιμων αισθητικών υλικών (υαλουρονικό οξύ, botox) που καλύπτουν τα διεθνή standards ποιότητας και υγείας.

Περιστατικά