Ποιοί είμαστε

Γνωρίστε τους ανθρώπους που αποτελούν το ιατρείο μας

Αθηνά Δρέττα

Είναι απόφοιτος της Οδοντιατρικής Σχολής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.Ειδικεύθηκε στον τομέα της Αισθητικής και Επανορθωτικής Οδοντιατρικής και υπήρξε Επιστημονικός Συνεργάτης της έδρας της Προσθετικής Οδοντιατρικής επί σειρά ετών.

Ολοκλήρωσε με επιτυχία το Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα της Εμφυτευματολογίας της Επιστημονικής Εταιρείας της Χειρουργικής Στόματος.

Παρακολουθεί ανελλιπώς τις εξελίξεις της Αισθητικής και συμμετέχει ενεργά σε συνέδρια τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό.

Από το 1992 διατηρεί το ιδιωτικό ιατρείο “Δρέττα Αθηνά”, όπου  παρέχονται όλες οι οδοντιατρικές εργασίες με απόλυτη επιτυχία, καλύπτοντας και τους πιο απαιτητικούς ασθενείς.

Λαμπρινή Μιζάρα

Είναι απόφοιτος της Οδοντιατρικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και υπήρξε Επιστημονική συνεργάτης της έδρας της Στοματικής και Γναθοπροσωπικής Χειρουργικής για τρία έτη.

Έχει ολοκληρώσει το Μετεκπαιδευτικό Πρόγραμμα Εμφυτευματολογίας της Επιστημονικής εταιρείας Χειρουργικής Στόματος. Λαμβάνει μέρος και συμμέτεχει ενεργά σε όλα τα επιστημονικά δρώμενα της οδοντιατρικής στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.

Αναστάσιος  Ευφραιμόπουλος

Οδοντοτεχνίτης

Είναι απόφοιτος της Σχολής της Οδοντοτεχνικής Αθηνών.Έχει  μετεκπαιδευτεί στο εργοστάσιο της VITA  Zahnfabrik στο Bad Sackingen στον τομέα της μεταλλοπορσελάνης και των ολοκεραμικών όψεων.

Έχει συμμετάσχει σε πολλά σεμινάρια με Έλληνες και ξένους οδοντοτεχνίτες διαφόρων εταιρειών όπως Denstply, Friadent, Ivoclar, Vita, Cheka, Mettalor, Bego.

Η άψογη αισθητική απόδοση των εργασιών του σε συνδυασμό με τη χρήση παγκοσμίως γνωστών και ποιοτικών υλικών μπορεί να εγγυηθεί τις τέλειες προσθετικές αποκαταστάσεις τόσο αισθητικά όσο και λειτουργικά.